Årets aktivitetssäsong är nu slut

Det här året blev inte riktigt som vi tänkt oss! Vi fick lära oss att tänka och agera annorlunda – tvätta och sprita händerna och hålla avstånd. Kurskvällar, växtmarknader och mässor fick ställas in. Planerade utomhusaktiviteter blev fulltecknade och i vissa fall dubblerade.

Årets aktiviteter är nu slut och arbete pågår med planering av vårens aktiviteter. Har du önskemål/tips om något du tycker vi ska göra eller vill du ordna ”Öppen Trädgård”? Skriv då till info@sktradgard.se

Under hösten har vi tagit fram ett bokningssystem för våra aktiviteter. Vi etablerar systemet succesivt och hoppas att det ska effektivisera bokningar, avbokningar och köer. Bokningar förutsätter att du har en e-postadress. Har man ingen kan man lätt ordna en via G-mail eller Outlook.

I dessa osäkra tider är det bra att registrera sin e-postadress på Skånska Trädgårdsföreningens hemsida, så att man får information om förändringar i vårt program. Registreringen sker genom att du anmäler dig till Nyhetsbrev.

Vi, i styrelsen, önskar alla en frisk och behaglig vinter trots oroliga tider! När jul- och Nyår är avklarade kan man börja planera för odlingssäsong 2021. Det är ju alltid kul!

Agneta

Datum

2020 nov 20 - 2021 jan 15
Expired!

Tid

Hela dagen

Aktivitetsansvarig

Skånska Trädgårdsföreningen
E-post
info@sktradgard.se
Till toppen