Förädling av trädgårdsprodukter

Nu när det är höst tar vi tillvara allt överflöd av vad vi skördar i trädgården och förädlar det, främst genom fermentering, men vi tipsar också om hur man gör örtsalt, örtsalvor, fruktläder m.m. Då kan vi ha glädje av våra odlarmödor under hela vintern och njuta och tänka tillbaka på sommaren.

Lunch tar var och en med men vi bjuder på fika. Vägbeskrivningen vid anmälan. Deltagarantal: Max 12, minst 5

Adress: Anita Larsby, S.Rörum 4511, Hörby.

Anmälan/info: anita.larsby@sktradgard.se tfn 0706-970350 senast 16/9

Datum: 23/9 sönd. kl. 10-16.

Kostnad: 600 kr, inklusive material och fika.

Kursledare: Bergisa Hildebrand och Anita Larsby

Datum

2018 sep 23
Expired!

Tid

10:00 - 16:00

Kostnad

kr600

Plats

Anita Larsby
Södra Rörum 4511, 242 94 HÖRBY

Aktivitetsansvarig

Skånska Trädgårdsföreningen
E-post
info@sktradgard.se
Till toppen