Fermentering

Kurs i Fermentering och örtsalt

Tillsammans med Anita Larsby och Bergisa Hildebrand lär vi oss att förädla trädgårdens skördar och sätt att förvara grönsaker utan att behöva använda frys. Ni kommer få med er hem flera burkar med fermenterade grönsaker, örtsalter, pesto och örtsalva. Vi bjuder på frukost och eftermiddagsfika. Till lunch intar vi den medhavda matsäcken.
Max deltagare: 12 st
Adress: Anita Larsby, Södra Rörum 4511, 242 94 Hörby
Kostnad: 600 kr inkl råvaror, Swish eller kontant jämna pengar som betalas vid ankomst
Anmälan: Bergisa Hildebrand,  bergisa.hildebrand@sktradgard.se senast 13/9

Datum

2023 sep 24
Expired!

Tid

10:00 - 16:00

Kostnad

600 kr

Plats

Anita Larsby
Södra Rörum 4511, 242 94 HÖRBY

Aktivitetsansvarig

Bergisa Hildebrand
E-post
bergisa.hildebrand@sktradgard.se
Till toppen