Resa till danska trädgårdar

Bergisa Hildebrand och Anette Thomasson planerar en dagsresa med Hagestad touring till vackra trädgårdar i Danmark! Vi besöker Tulpanfestivalen på Gavnö Slott under förmiddagen och avslutar med fantastiska Zen Garden.

En resa full med inspiration och idéer till trädgården där hemma.

Vi hämtar upp resenärer som vanligt, i Lund, Staffanstorp och Malmö. Därefter kör vi över Öresundsbron och gör ett stopp för förmiddagskaffe med smörgås vid bussen. Resan fortsätter söderut mot Gavnö Slott och tulpanfestivalen där vi stannar i ca 3 timmar.

På slottet finns både café och restaurang där man kan äta eller så kan vi ordna laxtallrikar från rökeri i Kåseberga. Ni väljer vilket alternativ ni vill ha vid anmälan. På eftermiddagen fortsätter vi till Zen Garden, en fantastisk trädgård på hela 24 000 m2www.zen-garden.dk

Innan vi lämnar trädgården så avslutar vi med en kopp kaffe och en god kaka vid bussen. Vi är åter i Sverige mot kvällen efter en inspirerande dag i vårt vackra grannland.

Kostnad: 900 kr/person exkl. lunch
Anmälan/info: Mail till bergisa.hildebrand@sktradgard.se senast 28/2. Vid anmälan får ni tider och adress för upphämtning. Frågor tfn. 040–46 64 83.

 

Datum

2018 apr 28
Expired!

Tid

Hela dagen

Kostnad

Kr900
Kategori

Aktivitetsansvarig

Skånska Trädgårdsföreningen
E-post
info@sktradgard.se
Till toppen