Torsdag 24 oktober kl. 19.00 och torsdag 31 oktober kl.19.00
Sjöbo Trädgårdsförening visar filmen….. Five Seasons The Gardens of Piet Oudolf
I oktober får du en unik möjlighet att se filmen ”Five Seasons – The Gardens of Piet Oudolf”. Det är Sverigepremiär för filmen när den visas i Sjöbo i slutet av oktober!

Den holländska trädgårdsdesignern Piet Oudolfs trädgårdar är alla konstverk som vänder upp och ned på traditionella uppfattningar om skönhet och förfall. Piet Oudolf är känd för sina revolutionerande planteringar som kännetecknas av hans egen stil där det vilda kombineras med det odlade, ängslika perennplanteringar med prydnadsgräs och bland dessa blommande växter, ofta med prärieinspiration. Naturen är en viktig förebild för Oudolf som också gärna väljer perennsorter som ligger nära de vilda ursprungsarterna. I Sverige har Piet Oudolf bland annat designat Drömparken i Enköping, Perennplanteringen i Skärholmen och De fyra årstidernas park i Sölvesborg. När Piet Oudolf mötte filmskaparen Thomas Piper föddes tanken på ett projekt tillsammans. Dokumentärfilmen skildrar Piet Oudolfs trädgård i Hummelo och även andra trädgårdar han skapat i Nederländerna, New York och Chicago.

Filmen är på engelska, ingen svensk textning och är 75 min lång.
Biljettpris:
120 kr Kontant betalning.
Plats
Plats: Flora Biografteater i Sjöbo
Boka din biljett genom att skicka ett mail till kerstin@ulun.eu
Observera bindande bokning! Viktigt att du anger namn, telefon, förening och vilket datum du vill köpa biljett till. Vi bokar en biljett och du hämtar denna i biljettluckan på Flora på visningsdagen mellan kl.18-18.15. Observera kontant betalning Information om filmen finns på www.sjobotradgard.se Onumrerade biljetter!!