Kära trädgårdsvänner i Skåne !

Den 25 Maj har vi glädjen att välkomna Kenneth Cox från Glendoick Gardens i Skottland. https://www.glendoick.com/ Han kommer att hålla ett föredrag om Woodland Gardening och presentera sin nya bok i detta ämne. Platsen är vår möteslokal i Lund, Sölvegatan Ekologihuset.
Här berättar han själv : https://www.youtube.com/watch?v=uL4BrMb9DMY
Vi anser att Cox bok är en milstolpe vad gäller Woodland och vad vi vet är det knappast något alls skrivet i bokform tidigare om detta.
Vi vill gärna bjuda in era medlemmar att närvara denna dag, kostnadsfritt. Så om ni bedömer detta som intressant så tänkte vi be er göra ett medlemsutskick till era medlemmar för intresseanmälan. Platsantalet är begränsat till 100 personer så vi måste ha föranmälan senast den 7/5. Först till kvarn gäller.
Samtidigt erbjuder Cox boken till specialpriset 40 GBP. Även detta måste förbeställas så att gemensam frakt från Skottland kan ordnas. Även denna beställning vill vi ha senast den 7/5.
Vi är tacksamma om ni från respektive förening vill organisera intresseanmälan och bokbeställning och e-posta en gemensam anmälan till undertecknad.
Trädgårdshälsningar