Förädling av trädgårdsprodukter

Inspiration innan säsongen kommer igång! Anita Larsby och Bergisa Hildebrand tipsar om förädling av trädgårdens skördar. Tyngdpunkten kommer att ligga på fermentering, men vi tipsar även om hur man gör örtsalt, örtsalvor, sylt, fruktläder m.m. Max 12 deltagare ta med lunchmatsäck, vi bjuder på kaffe/te med tilltugg.

Plats: Anita Larsby, Södra Rörum 4504 Hörby.
Kostnad: 500 kr, inklusive material.
Anmälan/info: bergisa.hildebrand@sktradgard.se senast 20/5 eller tfn 040-46 64 83

Datum

2018 apr 22
Expired!

Tid

10:00 - 15:00

Kostnad

Kr500

Plats

Anita Larsby
Södra Rörum 4511, 242 94 HÖRBY

Aktivitetsansvarig

Skånska Trädgårdsföreningen
E-post
info@sktradgard.se
Till toppen