Guidad tur i trädgården vid Kronetorps mölla den 19/8

19/8 måndag kl. 18:00 – ca 20:00 har vi nöjet att erbjuda en guidad tur i trädgården kring Kronetorps Mölla Arlöv. År 2017 belönades trädgården med Burlövs kommuns miljöpris. Här odlas blommor, kryddor – och medicinalväxter och växter till färgning. Guidningen hålls av föreningen MedVind där Möllans Trädgårds Vänner är en del av föreningen MedVind. Trädgården. Lizette Ohlsson berättar om trädgården. Adrienne Görgenyi som är modedesigner berättar om färgväxterna som hon själv använder för att färga de kläder hon skapar. Kajsa Högfeldt berättar om kryddträdgården. Guidningen tar ca 1 timme. Efter den guidade turen kommer vi att ha en fika med kaffe och kaka. Under fikastunden kommer guiderna att berätta lite om deras aktiviteter i föreningen MedVind och ni har då också möjlighet att ställa frågor.
Adress: Kronetorps Mölla, Dalbyvägen 63, 232 33 Arlöv.
Kostnad inklusive fika – kaffe/kaka: 100kr/person. Betalas kontant vid besöket till Eva Ekenstierna.
Matallergi: Har du någon matallergi är vi tacksamma om du i så fall själv tar med dig något till kaffet.
Vi fikar utomhus! Tänk på kläder efter väder. Om det blir mycket dåligt väder så vi blir tvungna att ställa in guidningen kommer vi meddela er det här på hemsidan, så ha koll här när tiden närmar sig.
Anmälan till: eva.ekenstierna@sktradgard.se senast 8/8. Vid anmälan skall namn, medlemsnummer, telefonnummer anges. Max 20st deltagare. Bindande anmälan!

Datum

2019 aug 19
Expired!

Tid

18:00 - 20:00

Kostnad

Kr100

Aktivitetsansvarig

Skånska Trädgårdsföreningen
E-post
info@sktradgard.se
Till toppen